Илинден
| Последно обновяване на

Новини


„Обичам тази земя“ – празничен концерт на 43-то ОУ „Христо Смирненски“

Публикувана на: 24/04/2015 в 02:18:10 PM


Традиционният пролетен концерт на 43-то ОУ „Христо Смирненски“ се състоя на 23 април тази година в голямата зала на НЧ „Г.С. Раковски – 1925“, където родители и гости съпреживяха неповторими емоционални моменти – продукт на творческите пориви на преподавателите и вдъхновените изяви на всички ученици от училището – от най-малките до най-големите.

Организирано под мотото „Обичам тази земя“, празничното събитие, поднесено като богатата културно-музикална развлекателна програма, тази година бе посветено на родината - майка България – земята, надарена с най-чудните блага на планетата; земята, откърмила мнозина бележити личности и милиони стойностни българи, оставили трайни следи в цивилизацията и историята на човечеството.

Сред официалните гости на тържеството бяха заместник-кметовете на Район „Илинден“ – г-жа Мария Тодорова и г-жа Галя Минчева, които с истински възторг се наслаждаваха на неповторимите таланти от сцената, а на финала те се изправиха на крака и заедно с цялата публика съпроводиха финала на празника с бурни аплодисменти и одобрителни възгласи.

Повече снимки може да разгледате тук