Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Среща на кмета на Район "Илинден" с представители на бизнеса

Публикувана на: 03/04/2015 в 04:06:46 PM


Кметът на Район „Илинден“ г-н Иван Божилов инициира среща с представители на бизнеса в района с цел да се създадат контакти и взаимодействие между администрацията и частния сектор по въпроси, свързани с успешната им дейност. В неформална обстановка всеки постави проблемите, които го вълнуват.

Бяха обсъдени следните въпроси:

  • уличното и алейното осветление;
  • инфраструктурата на район „Илинден“- проблеми и инициативи;
  • контрола на скоростта и преодоляване на проблемното придвижване в някои участъци;
  • поддържането на парковете в район „Илинден“;
  • кампания по почистването на София – 2015 г.

Срещата беше организирана с цел да привлече съдействие и подкрепа от съмишленици в лицето на фирми, които са ангажирани и имат отношение към развитието и обществения живот на района с оглед на обществените функции на  администрацията на Район „Илинден“, свързани с поддържането и облагородяването на градската среда.

Г-н Божилов призова всички да се включат активно в двата етапа на тазгодишното пролетно почистване на София, поемайки районите около собствените си обекти., като акцентира на необходимостта от съвместни усилия в тази посока – осигуряване на по-голяма масовост на мероприятието и като акт на социална ангажираност и отговорност.

Частните предприемачи се включиха активно и също бяха на мнение, че общите интереси трябва да обединят усилията на районната администрация и фирмите в района и изразиха надежда за още по-успешно сътрудничество.