Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Заключителна пресконференция на проект „Повишаване на квалификацията на служителите чрез обучение"

Публикувана на: 09/02/2015 в 12:51:46 PM


На 6 февруари т.г. Район „Илинден“ проведе закриваща пресконференция на проект „Повишаване на квалификацията на служителите чрез обучение", реализиран от районната администрация и съфинансиран от Европейския социален фонд и Републиканския бюджет, чрез Оперативна програма „Административен капацитет”.

Като официален гост на пресконференцията присъстваше народният представител от партия ГЕРБ Анна Александрова. Поканени бяха и други гости – представители от други райони на Столична община, от различни институции и служители от фирмите – изпълнители на дейности по проекта.

Наред с гостите, на събитието присъстваше и кметът на Район „Илинден“  Иван Божилов, цялото ръководство на района и екипа, отговорен за изпълнението на проекта, както и служители от районната администрация.

Пресконференцията бе открита от ръководителя на проекта Галя Минчева, заместник-кмет на Район „Илинден”, която представи в детайли целта на проекта и дейностите, чрез които екипът е постигнал очакваните резултати.

Пресконференцията приключи с извода, че проект „Повишаване на квалификацията на служителите чрез обучение" в Район „Илинден“ е допринесъл значително за развитие на административния капацитет и професионализма на служителите от администрацията, за надграждане на техния потенциал гъвкаво да се адаптират към потребностите на гражданите и бизнеса – с оглед на своите правомощия и пълномощия, като се стремят все повече да подобряват комуникацията и обслужването.

Повече снимки моеж да разгледате тук