Илинден
| Последно обновяване на

„Обучение по развитие на екипа“ за служителите от район „Илинден“

Публикувана на: 26/11/2014 в 03:05:00 PM


От 23 до 25 ноември 2014 г. в гр. Велинград се проведе групово обучение на тема „Обучение по развитие на екипа“ за ръководството и служителите от район „Илинден“.

Организирано във връзка с работата на районната администрация по проект „Повишаване на квалификацията на служителите, чрез обучение”, по Оперативна програма „Административен капацитет” /ОПАК/, целта на обучението беше повишаване на административния капацитет чрез надграждане на уменията на служителите за екипна работа.

В хода на обучението беше изяснена същността на екипната работа и персоналната роля и отговорност на всеки един за ефективната и ефикасна работа на екипа като цяло. Беше отделено специално място на управление на времето, като най-ценен ресурс и способите за приоритизиране на задачите по важност и спешност.

Заниманията протекоха при отлична организация и висока теоретична подготовка под формата на презентация и интерактивни игри и завършиха с попълване на анкета и връчване на сертификати за преминат курс на обучение.

Повече снимки може да разгледате тук