Илинден
| Последно обновяване на

„Създаване на умения за по-добро решаване на проблеми и конфликти” - обучение по ОПАК за служителите от район „Илинден”

Публикувана на: 14/11/2014 в 05:15:45 PM


Поредното обучение на служителите от район „Илинден” във връзка с реализацията на проект „Повишаване на квалификацията на служителите чрез обучение” по Оперативна програма „Административен капацитет” /ОПАК/, съфинансирана от Европейски социален фонд, се проведе този път в гр. Банско – от 9 до 11 ноември.

Подчинено на темата „Създаване на умения за по-добро решаване на проблеми и конфликти”, обучението премина под формата на  презентация и ролеви игри, които провокираха дискусии и спорове – подходяща среда за самоосъзнаване, за зараждане на нови идеи и утвърждаване на неoспорими истини.

Под вещото ръководство на висококвалифицирани обучители, служителите от район „Илинден”, начело с кмета на района – Иван Божилов, обогатиха представите си за конфликтите, за начините за тяхното предотвратяване и безболезнено разрешаване.

Надграждането на знанията на служителите от район "Илинден" относно превантивните мерки за разрешаване на кризи и конфликти ще доведе до повишаване на тяхната професионална квалификация, а оттам и до  подобряване на качеството на обслужване на гражданите.

Заниманията протекоха при отлична организация и висока теоретична подготовка, и завършиха с попълване на анкета и връчване на сертификати за преминат курс на обучение.

Повече снимки може да разгледате тук