Илинден
| Последно обновяване на

Новини


„Довиждане Детска градина! - Здравей I-ви клас!” - тържествено сбогуване в 21-во ОДЗ „Зора"

Публикувана на: 29/05/2014 в 03:50:38 PM


Децата от подготвителната група на 21-ро ОДЗ „Зора”, събраха на 28 май 2014 г. своите родители и по-малки братчета и сестричета на тържество – сбогуване в тържествената зала на градината. Официални гости на празника бяха г-жа Мария Тодорова и г-жа Галя Минчева – заместник-кметове на Район „Илинден”, както и служители от администрацията.

Увенчана с игривото име Мики Маус, групата от малчугани - пременени в небрежно-официални тоалети, с микимауски уши на главите, гел по косите или килнати бомбета - забавляваха своите гости с хумор и сатира, от които на всички стана ясно, че тези Мики Мауси са готови за училище.

С богата музикална програма порасналите Мики Мауси поздравиха своите учителки и лелки и преливащи от емоции дадоха воля на своята обич към тях и любимата градина.

Тържеството приключи с официалното връчване на удостоверенията за завършена подготвителна група на децата от директорът на градината – г-жа Уни Габровска, която им пожела здраве и много успехи в очаквания с нетърпение I-ви клас.

Повече снимки може да разгледате тук