Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Празник "Игрите от моето детство" за родители и деца

Публикувана на: 10/09/2013 в 11:41:11 PM


Фондация "Моят град", с подкрепата на СО и район Илинден, има удоволствиeто да Ви покани да се включите в инициативата под наслов „Игрите от моето детство“ - Празник на родители и деца, чиято цел е събиране на средства за построяване на детска площадка в междублоковото пространство на бл. 313 и бл. 315Б в ж.к. “Света Троица”.

Събитието ще се състои на 14.9.2013 г. /събота/ от 10:30 ч. в столичния парк "Св. Троица". Всеки, който може да признае пред себе си "И АЗ СЪМ ДЕТЕ", да се чувства поканен да поиграе и научи детето си  на това какво е да израснеш миналия век.

Дарявайки средства на фондацията, Вие се превръщате в благодетел и основоположник  в реализирането на социалните ни проeкти.

Фондация "Моят Град"  е основана през 2012 г. и има за цел да подобри облика на градовете в България, посредством разработване и изпълнение на устойчиви проекти от малък мащаб, които да подобрят функционалността на местната инфраструктура и благоустройство и повишат качеството на средата на живот.  Екипът работи за дългосрочно прилагане на ефективно управление и максимална прозрачност при разходването на дарените средства, като същевременно  насърчава инициативността и ангажираността на гражданското общество.

Подкрепете инициативата, като:

•           Можете да подкрепите проекта с дарителски SMS, с текст на латиница           DMS ILINDEN, на        единен дарителски  номер 17 777.

•           Дарения по банков път:

IBAN: BG28STSA93000020274332

Банка: Банка ДСК ЕАД

SWIFT/BIC: STSABGSF

Фондация „Моят Град”

Основание: За проект „Илинден”

•           Като се включите в нашия празник на семействата!

 

За повече информация относно събитието и възможностите да ни подкрепите, можете да се свържете с нас:

email: info@mycityfoundation.org

телефон: +359 885 753 529

www.mycityfoundation.org

www.facebook.com/mycityfoundation