Илинден
| Последно обновяване на

Новини


ВЪЛНУВАЩА СРЕЩА В РАЙОН „ИЛИНДЕН”

Публикувана на: 01/07/2013 в 05:12:02 AM


По повод 25 години от създаването на района  г-жа Миглена Веселинова – кмет, бе домакин на 27 юни т.г.  на Празнична среща с представители на  общински и държавни институции, на фирми и дружества, с които районната администрация  има дългогодишна ползотворна съвместна работа.  Те  заслужено бяха наградени с юбилеен плакет  „25 години район „Илинден” – за принос в развитието на района”.

Сърдечна благодарност за уважението и високото  признание от ръководството на района  за техния труд изказаха директорите на детските градини и училищата в района, председателите на районните читалища, председателят на Настоятелството на църквата „Света Троица”.

Наградени бяха и  директора на Националната кардиологична болница,  управителя на Шесто ДКЦ,  и.д.  началника на 3-то РПУ на МВР, Директора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, и.д. началник на 3-та РС „Противопожарна безопасност и защита на населението”, председателя на Спортния клуб по самбо и джудо „Илинден-София”.

Срещата уважиха и специално поканените бивши кметове на района г-н Венцислав Николов, г-жа Маргарита Михалчева и г-н Георги Савов.

Г-жа Миглена Веселинова изказа специална  благодарност и към представителите на фирми и дружества, които подпомагат дейността на района.

Много цветя и поздравителни адреси получи кмета на района – г-жа Веселинова, която лично  награди и поздрави всички.

За доброто настроение и празничната атмосфера на  срещата допринесоха и завладяващите изпълнения на вокалния дует Назар и Нино и младата талантлива певица Нора  Деянова.

Можете да разгледате всички снимки ТУК.