Илинден
| Последно обновяване на

Новини


КМЕТ ЗА ЕДИН ДЕН – 28 март 2013 г.

Публикувана на: 29/03/2013 в 07:19:39 AM


Боряна Хайдарова студентка в УНСС, Аделина Първанова – ученичка от СГСАГ „Хр.Ботев”  и Радостин Стоянов –  ученик от Националната финансово-стопанска гимназия - София имаха на 28 март т.г. един работен ден в администрацията на СО-РАЙОН „ИЛИНДЕН” в изпълнение на Националната инициатива на Фондация „Джуниър Ачийвмънт България” – „Мениджър за един ден”.

Ръководството на района  - лично кметът г-жа Миглена Веселинова, заместник-кметът  г-жа Галя Минчева и г-ца Виржиния Стоянова – секретар, гостоприемно приеха и запознаха младите хора с работата на районната администрация. Район „Илинден” имаше ново ръководство за един ден –  за кмет- единодушно бе избран Радостин Стоянов и заместник-кметове Боряна Хайдарова и Аделина Първанова.

Те се  запознаха  с текущата служебна кореспондеция,  с  писма на граждани  и с проблемите, които ежедневно се налага  адаминистрация да решава.  Посетиха всички отдели  и се запознаха с работата им.

Имаха срещи  с ръководствата на общински възпитателни, образователни и културни институции – в  53 ЦДГ „Света Троица”,  в  45 ОУ „К. Величков” и  в НЧ „Г.С.Раковски-1925”.

В края на работния ден кметът г-жа Миглена Веселинова връчи  на Боряна, Аделина и Радостин Сертификат  за успешно справяне с работата на кмет и заместник-кметове на район „Илинден” за един ден. Пожела им успешна учебна година , да продължат образованието си в по-висша образователна степен и да имат шанса да се реализират професионално в България.Можете да разгледате всички снимки ТУК.