Илинден
| Последно обновяване на

Новини


ВЕСЕЛ ПРОЛЕТЕН КОНЦЕРТ В ОДЗ № 51 „ЩУРЧЕ”

Публикувана на: 22/03/2013 в 07:02:40 AM


С весел пролетен концерт децата от Втора  „Б” група „Детски рай” при 51 ОДЗ „Щурче” поздравиха своите родители с настъпването на пролетта.

Концертът започна с  песен – призив към слънцето „Ало, ало, слънчице, моля, покажи се ! На децата , слънчице, топло усмихни се!”

Облечени в пъстри и красиви костюми на горски обитатели, сръчно ушити от техните учителки,  децата изпълниха с вдъхновение популярни и обичани детски песни и стихове за пролетта и природата. В Музикалния салон на детската градина пяха и танцуваха пъстри пчели и калинки, малки зелени жабчета, бели пухкави зайчета, съненият мечо, изгладнелият Вълчан, катеричката, мравката и щурецът. Феята на пролетта събуди гората със своята вълшебна пръчица, а щъркелът гордо размаха криле и се отправи към блатото.

 

Всички горски обитатели гледаха с интерес репортажите и особено прогнозата за времето на  синоптика  Никола Иво - Андреев по Нова горска телевизия – съвпадението на имената не е случайно.  Никола е син на популярния  телевизионен синоптик Иво Андреев. Той, разбира се, беше в публиката и искрено се забавляваше и се радваше на първите стъпки на сина си в неговата професия.  Концертът завърши с поклони на малките артисти към публиката, която ги дари с много усмивки и аплодисменти.Можете да разгледате всички снимки ТУК.