Илинден
| Последно обновяване на

Детски театрален фестивал „Веселият Патиланец“ – 2022 представи „Храбрият шивач“

Публикувана на: 14/07/2022 в 02:22:30 PM


Третият ден на Детски театрален фестивал „Веселият Патиланец“ представи моноспектакъла на любимеца на детската публика актьора Георги Спасов „Храбрият шивач“ – продукция на Театър „Ателие 313”, сценография: Елена Цонкова, режисура: Рубен Гарабедян.

Нашият театрален салон под открито небе в парк „Света Троица“ за пореден ден събра малчугани от близо и далеч, за да им предложи поредното незабравимо театрално приключение, в което имаше от всичко помалко – и поучение, и пътешествие и най-вече – много смях и забавление.

Храбрият шивач стана цар и куклената приказка свърши, а децата си тръгнаха щастливи и доволни, в очакване на последния ден на Фестивала, за който водещите актьори Юлиян Балахуров и Димитър Стефанов им обещаха едно грандиозно сапунено шоу.

Детски театрален фестивал „Веселият Патиланец“ е организиран от Район „Илинден“ в партньорство със Сдружение „Театър „Корсар“ и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2022 г.

Организаторите благодарят за подкрепата и на своите приятели от Медицински център „РепроБиоМед“ ООД, които правят всичко възможно да има повече щастливи родители и деца в България.

Повече снимки от събитието можете да разгледате ТУК!

ПРОГРАМА НА ФЕСТИВАЛА ДО КРАЯ:

15.07.2022 г. - 11:00 ч.

Закриване на фестивала с Шоу спектакъл „Сапунена фантазия“

Автор и актьор: Коле Китанов от Куклен театър „Мале-Мале“

Интерактивно комедийно шоу, построено на принципите на класическата клоунада за деца над 3 годишна възраст, по време на което актьорът Коле Китанов ще пренесе малчуганите в чудния свят на сапунените балони, където няма невъзможни неща.

Присъединете се към нас, за да се забавляваме заедно!

Вход свободен!