Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Рок концерт на Училище за звезди DRAGO DRUMS SCHOOL

Публикувана на: 30/05/2022 в 05:01:57 PM


Малки и големи съграждани, любители на тежката музика и на музиката въобще,

Обърнете специално внимание на това събитие, защото предстои РОК КОНЦЕРТ на възпитаниците на Училище за звезди DRAGO DRUMS SCHOOL, с ментори - Драгомир Ганчев и Иван Несторов от група АТЛАС.

04. юни 2022 г. - 17:00 ч. - лятна сцена - парк „Света Троица“


Младите музиканти от DRAGO DRUMS SCHOOL посвещават този концерт на 4. юни - Световния ден за защита на децата, жертви на агресия и насилие, с което изказват своя социален протест срещу насилниците и заявяват своята подкрепа към всички деца по света и съпричастност към един от най-наболелите проблеми на нашето съвремие - сигурността на подрастващите.

След многото часове на обучение в класовете по барабани, класическа, електрическа и бас китара, поп и рок пеене, възпитаниците на DRAGO DRUMS SCHOOL ще кажат с езика на музиката „Не на агресията и насилието срещу деца!“, защото най-важното за правилното развитие на едно дете и превръщането му в стойностен човек е неговото щастливо детство.

Организатори на събитието са Училище за звезди DRAGO DRUMS SCHOOL и Районна администрация „Илинден“.

Присъединете се към нас, за да подкрепим младите музиканти в тяхната социална мисия и заедно да се забавляваме с техните изпълнения в едни от най-завладяващите съзнанието на хората музикални стилове!