Илинден
| Последно обновяване на

Архив


Честване на 24 май в 43-то оу „Христо Смирненски” район „Илинден”

Публикувана на: 29/05/2012 в 01:53:09 AM


На 24 май  лични поздравления по повод Деня на Славянската писменост и на българската просвета и култура  получи директора на 43-то ОУ „Хр.Смирненски” г-н Сергей Богачев от кмета на района г-жа Миглена Веселинова и заместник-кмета г-жа Галя Минчева. Той бе поздравен и за високите отличия, които получи  за добри резултати в учебно-възпитателната работа от Министерство на образованието, младежта и науката и от Столична община.

И тази година бе спазена традицията - в двора на училището се събраха учители, родители, настоящи и бивши ученици, като г-жа  Евгения Гешева, поетеса и председател на районното НЧ „Гоце Делчев” и  поднесоха много цветя с благодарност на своите учители и възпитатели.

С  удоволствие и гордост г-н Сергей Богачев награди с грамоти ученици, заели призови места в олимпиади, конкурси и състезания. В тържествена обстановка бяха връчени и свидетелствата на първокласниците. Ръководството на района лично се увери в  отличните  знания по български език и математика на първокласниците от  I  „а” клас с преподавател  г-жа  Антония Тенчева.

Денят 24 май в 43-то ОУ „Хр. Смирненски” бе наистина един  вълнуващ празник  за всички учители, ученици и родители.

Вижте всички снимки от събитието тук