Илинден
| Последно обновяване на

Полезни съвети за това как да предпазваме себе си и близките си от заразяване с Коронавирус

Публикувана на: 12/03/2020 в 09:24:01 AM


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация са разработили листовки във връзка с разпространението на коронавируса, в които можете да намерите кратки и полезни съвети за това как да предпазваме себе си и близките си от заразяване. Листовките можете да видите ТУК!

Припомняме, че още информация относно новия коронавирус COVID-19 можете да намерите на официалната интернет страница на Министерството на здравеопазването в рубриките „За граждани“ и „За медицински специалисти“:

https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/informaciya-otnosno-noviya-koronavirus-2019-ncov/?fbclid=IwAR2bckKH9WCly4Gt8F8JgAojQmbl8_NyA3hY4Q-rHzcPPyXzlJiOHH2chUU

Министерството на здравеопазването открива информационна телефонна линия, на която граждани и организации могат да задават своите въпроси относно епидемията с коронавирус 2019-nCoV.

На телефонен номер 02 807 87 57, от понеделник до петък, в рамките на работното време (от 8.30 до 17 часа), информация можете да получите от лекар-епидемиолог.