Илинден
| Последно обновяване на

Новини


С ученически футболен турнир „За купата на Кмета“ ще бъдат открити две нови футболни игрища в район „Илинден"

Публикувана на: 10/10/2019 в 02:55:01 PM


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Ученическият футболен турнир „За купата на Кмета", който трябваше да се състои на 19 септември т.г. беше отложен поради лошото време и новата дата, на която предвиждаме да се проведе е 17 октомври 2019 г.

Турнирът „За купата на Кмета" е организиран по инициатива на кмета на район „Илинден“ г-н Иван Божилов от Районна администрация „Илинден“ и Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни като форма на превенция на различните зависимости, дебнещи младото поколение в съвременното ежедневие и за възпитание у младежите на активно отношение към спорта като средство за здравословен начин на живот и пълноценно прекарване на свободното време.

В турнира ще вземат участие момчета от V, VI и VII клас от 3. СУ „Марин Дринов“, 45. ОУ „Константин Величков“,  113. СУ „Сава Филаретов“ и 43. ОУ „Хр. Смирненски“.

Младите футболисти от районните училища ще премерят своите сили на терена, като едновременно с това открият официално за активен спорт двете нови футболни игрища в ж.к. „Илинден“ – едното при блокове 135-146, а другото – при бл. 118.

Подробности относно турнира можете да научите от споделения афиш: