Илинден
| Последно обновяване на

Г-жа Фандъкова мина на инспекция в район „Илинден“, заедно с кмета на района г-н Божилов

Публикувана на: 19/08/2019 в 11:14:24 PM


Столичния кмет г-жа Йорданка Фандъкова посети район „Илинден“ в края на миналата седмица, за да инспектира крайния резултат от реновирането на спортното игрище при бл. 135 в ж.к. „Илинден“ и детската площадка при бл. 7 в ж.к. „Гевгелийски“.

„480 000 лева са отпуснати на Район „Илинден“ за ремонтни дейности на спортните площадки и до края на годината трябва да бъдат обновени още 5 игрища в междублокови пространства.“ - съобщи г-жа Фандъкова и допълни, че е впечатлена от направеното до момента, като поздрави кмета на района г-н Иван Божилов.

В своето кратко обръщение към събралите се граждани г-жа Фандъкова каза, че в идните години приоритетите на Столична община ще се изместят от центъра на София към периферията и териториите на отделните квартали. Тя поздрави жителите на район „Илинден“ за тяхната инициативност и заявена гражданска позиция, и ги призова да пазят направеното и да се грижат като добри стопани за реновираните вече детски и спортни площадки.

На тръгване от район „Илинден“ г-жа Фандъкова подари топки на играещите наоколо илинденски малчугани с посланието да прекарват все повече време в спорт и забавни игри на открито, за да се превърнат като пораснат в здрави, енергични и отговорни граждани на нашата столица.

Повече снимки можете да разгледате тук!