Илинден
| Последно обновяване на

Новини


„Зеленa библиотекa" на Столична библиотека гостува в парк „Света Троица"

Публикувана на: 16/08/2019 в 01:52:51 PM


УВАЖАЕМИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

За поредна година Ви приканваме да се възползвате от инициативата на Столична библиотека „Зеленa библиотекa“, за да се сдобиете с читателска карта, да почетете хубави книги сред природата или просто да се посветите на оцветяване на книжки, заедно с Вашите деца!

На 17 август 2019 г. от 10:00 до 16:00 ч. Зелените библиотеки отново ще бъдат разположени на две места в столицата ни – в парка „Света Троица“ и парка „Дружба 1“.

В парк „Света Троица“ ще можете да се насладите на поезията на Кристин Димитрова, a актрисите Елица Петкова и Десислава Попова, заедно с техния приятел куклата Непослушко ще забавляват Вашите деца.

В парк „Дружба 1“ свои стихове ще чете Лъчезар Лозанов, а за малките читатели издателство „Клевър бук“ ще представи своите забавни образователни игри.

Събитията ще бъдат съпроводени от мобилната библиотека БИБЛИОБУС, от която всички желаещи ще могат да получат безплатна едногодишна читателска карта и да заемат книги от фонда на Столична библиотека.

Продължава и инициативата „Споделени книги“ - „Вземи, прочети, върни“, в рамките на която можете да си обменяте книги с други читатели.

Възползвайте се от случая, за да станете читател на Столична библиотека!