Илинден
| Последно обновяване на

Архив


КМЕТ ЗА ЕДИН ДЕН – 19 март 2012 г.

Публикувана на: 27/03/2012 в 06:22:32 AM


ЕЛИЦА БЕЛЧЕВА – ученичка от 11 клас на Професионална гимназия по икономика „ Г. С. Раковски ” – град Ямбол бе КМЕТ ЗА ЕДИН ДЕН  на 19 март 2012 г. в СО- РАЙОН „ИЛИНДЕН” в изпълнение на Националната инициатива на Фондация „ Джуниър Ачийвмънт България ” – „ Мениджър за един ден ” .

Ръководството на района  - лично кметът г-жа Миглена Веселинова , заместник- кметовете г-жа Галя Минчева и г-жа Мария Тодорова и секретаря г-жа Виржиния Стоянова, гостоприемно приеха и запознаха Елица с работата на районната администрация.

Елица прегледа и резюлира служебната кореспонденция и проведе срещи със служители от администрацията по текущи въпроси заедно с г-жа Миглена Веселинова. Запозна се със спецификата на  работата в отделите на района.

С интересе проследи работната среща на ръководството с директорите на общинските детски заведения по неотложни въпроси, свързани с предстоящите  летни ремонти и летния график на детските градини.

В края на работния ден кметът г-жа Миглена Веселинова връчи  на Елица ГРАМОТА за успешно справяне с работата на кмет на район „Илинден” за един ден.
Вижте всички снимки ТУК.