Илинден
| Последно обновяване на

Новини


33. ЕГ „Света София“ отбеляза своя 25 годишен юбилей

Публикувана на: 11/12/2018 в 11:43:36 AM


На 10 декември т.г. в Синдикалния дом на транспортните работници 33. ЕГ „Света София“ отбеляза своя 25 годишен юбилей в присъствието на много гости, родители, бивши и настоящи учители и ученици.

Сред официалните гости на събитието бяха инж. Таня Михайлова – зам.-министър на образованието и науката, д-р Ваня Кастрева – началник на Регионално управление на образованието, директори на столични училища, представители на Районна администрация „Илинден“, секретари на читалища и др.

Празникът беше официално открит от директора на училището г-жа Стоименка Димитрова, която подчерта важната роля на учителите и съществения принос на всеки един от учениците за развитието на гимназията. Тя връчи плакети за специални заслуги на двамата бивши директори на гимназията, които бяха сред официалните гости – г-н Богдан Величков и г-н Груди Петков.

Поздравителни адреси бяха поднесени от министъра на образованието г-н Красимир Вълчев, кмета на район „Илинден“ г-н Иван Божилов и др.

Рожденият ден започна с тържествено посрещане на знамето на училището и продължи с богата музикално-развлекателна програма, в която взеха участие, както учениците от училището, така и техни приятели от други училища и гости българския шоу бизнес.

Повече снимки можете да разгледате тук!