Илинден
| Последно обновяване на

Новини


В навечерието на Деня на толерантността кметът на район „Илинден“ посети Клуба на инвалида и пенсионера

Публикувана на: 16/11/2018 в 10:43:40 AM


В навечерието на 16 ноември – Международния ден на толерантността кметът на район „Илинден“ посети Клуба на инвалида и пенсионера в района, където се срещна с възрастни жители и хора в неравностойно положение от района и се запозна от първо лице с редица техни въпроси за разрешаване.

Станалата вече традиционна среща на г-н Божилов с хората от Клуба тази година протече като част от Кампанията „Дни на толерантността в район „Илинден“, която се организира за четвърти пореден път по инициатива на Кмета сред децата и учениците от районните детски и учебни заведения със стремежа да привлече като участници все повече представители на района от всички възрастови и социални групи.

По време на посещението на г-н Божилов в Клуба на инвалида и пенсионера присъстваха още и г-жа Даниела Райчева - кмет на район „Нови Искър“, г-жа Галя Минчева – зам.-кмет на район „Илинден“, г-жа Лилия Тиркова – секретар на района и други.

Срещата протече в топла неформална атмосфера с малка почерпка, по време на която се водеха непринудени разговори, в които се споделяше житейски опит и се обсъждаха различни въпроси от общ и личен характер, даваха се предложения, раждаха се нови идеи.

Г-н Божилов съчета визитата си в Клуба с неформална проверка на качеството на реализиране на социалната услуга „Обществена трапезария“, организирана да осигурява безплатен обяд всеки ден през есенно-зимния период за хора от района в неравностойно положение.

Повече снимки можете да разгледате тук