Илинден
| Последно обновяване на

Новини


В Парк „Света Троица“ бе открита новата учебна година с Центъра за изучаване на английски език „Хелен Дорон“

Публикувана на: 11/09/2018 в 09:44:27 AM


Център за изучаване на английски език „Хелен Дорон“, в партньорство с Районна администрация „Илинден“, откри новата учебна година, като, едновременно с това, отбеляза и своята шеста годишнина с празнична програма в парк „Света Троица“.

В неделя – на 9 септември  т.г.  децата от район „Илинден“ , излезли на разходка в късния следобед след краткия дъжд, бяха приятно изненадани от забавната програма, която Учебен център за изучаване на английски език „Хелен Дорон“  представи за тях на лятната сцена в парк „Света Троица“. Те бяха привлечени като актьори в разиграващата се на сцената  приказка „Спящата красавица“, като талантливо се превъплъщаваха в ролите на краля, кралицата, глашатая, добрата и лошата фея, и др. персонажи.

В програмата с песни се включиха и младите и симпатични преподавателки от центъра за изучаване на английски език, разположен на територията на района.

Децата от публиката с готовност се възползваха от празника да демонстрират своите знания по английски език, като отговаряха на въпросите на водещата и се забавляваха от сърце.

Повече снимкси можете да разгледате тук!