Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Балет „Меги денс“ при НЧ „Роден край - 1931" завърши лятото с удовлетворение от своите участия

Публикувана на: 05/09/2017 в 11:34:07 AM


През месец август т.г. балет „Меги денс“ при НЧ „Роден край - 1931" преживя едно прекрасно приключение - участие в Международен фестивал „Златната скарида“ в град Гелиболу на Егейско море, Турция, където забавленията и изненадите вървяха редом с концертите и създадоха условия, както за изява на младите таланти, така и за обмяна на опит и свързване на малки и големи от различни краища на света, и натрупването на скъпи и незабравими спомени.

Пътуването до там беше награда за отличното представяне на балета на най-мащабния фестивал в България за представяне на достиженията в българското и световно изкуство - Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“ - Албена 2017. Нашите деца там бяха част от представителната българска група заедно с „Екстрийм шоу“ - гр. Перник, Клуб за спортни танци „Ксани денс“ - гр. В. Търново и Клуб по латино танци „Бургаски делфини“ - гр. Бургас.

Българската група спечели сърцата на многобройната публика и при всяко участие  - концерт, дефиле, плажни танци и танци в града, бе посрещана с овации и искрена радост. Домакините бяха изключително дружелюбни и внимателни към нашите балерини, а те преживяха невероятното удоволствие да танцуват пред огромна, пъстра и възторжена публика заедно с представителите от Литва, Кипър, Македония, Турция.

Повече снимки можете да разгледате тук