Илинден
| Последно обновяване на

Новини


„Зелена библиотека“ в парк „Света Троица" и Западен парк

Публикувана на: 21/08/2017 в 10:09:52 AM


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

През месец август Столична библиотека организира за трета поредна година традиционните летни читални в няколко парка на София, сред които е и нашият парк „Света Троица" и Западен парк.

Ще се радваме да се присъедините към нас и всички заедно да се посветим на хубави книги сред природата. А за най-малките любители на книгата за подготвени за оцветяване занимателни книжки и други изненади.

На разположение на читалните ще бъде новата мобилна библиотека на Столична библиотека „Библиобус“. Тя разполага с над 700 тома от най-новите и интересни книги художествена, научно-популярна и детска литература от съвременни и класически български и чуждестранни автори. От нея можете да заемете книги, да поръчате онлайн и да ползвате електронния каталог, електронни бази данни, дигитални платформи.

На събитието към читателите ще се присъединят известни български поети като Анжела Димчева, Кристин Димитрова, Иван Ланджев, Мирела Иванова, Роман Кисьов, Бойко Ламбовски, Петър Чухов, Илиана Илиева, Илиян Любомиров и Елисавета Шапкарева и приятелите на книгата от музикална къща „Мюзик Плей“.

Заповядайте на 26.08.2017 г. от 10:00 ч. до 15:00 ч. в парк „Св. Троица“ и Западен парк!

ВХОД СВОБОДЕН!
Очакваме ви!

www.libsofia.bg
https://www.facebook.com/stolichna.biblioteka