Илинден
| Последно обновяване на

Съобщение от ЧЕЗ относно прекъсвания на електрозахранването на територията на район „Илинден" за периода 08-12.10.2018 г.

Публикувана на: 08/10/2018 в 08:42:52 AM


Уважаеми съграждани,

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.

Във връзка с осъществяване на посоченото по-горе се налагат кратковременни оперативни превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани дейности, поради което ще има прекъсвания на електрозахранването на територията на район „Илинден", както следва:

На 11.10.2018 г. /09:00 - 16:15 ч./ - ж.к. „Илинден", ул. „Найчо Цанов", ул. „Пиротска" („Трети Април), бул. „Тодор Александров" (Н. Цанов)

Подробен списък с плановите ремонти на електрозахранването на територията на град София, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 08-12.10.2018 г. можете да намерите тук!