Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Концерт „Кога, ако не сега" с участието на Роси Кирилова и Джина Иванова

Публикувана на: 22/06/2017 в 12:09:30 PM


На 21 юни вечерта жителите на район „Илинден“ имаха удоволствието  да се насладят на хубавата българска естрадна песен в изпълнение на популярните певици Роси Кирилова и Джина Иванова – солистка на група „Трамвай № 5“, които гостуваха  на лятната сцена в парк „Света Троица“, поканени от районна администрация „Илинден“. Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община за 2017 година.

Специално за многобройната детска публика на концерта Роси Кирилова изпя популярните сред тях нейни  песни като „Мики Маус“, „Моята кукла Барби“ и др.  А на песните  „Боса по асфалта“ , „Като да и не“ , „Живей за мига“ , „Как си ти“ и др.  публиката не остана равнодушна и се включи в изпълнението.

Джина Иванова поднесе на публиката букет от хитови парчета на групата „Трамвай № 5“, изпълни песни от своя съвременен репертоар и  хороводни песни, на които публиката изви кръшно хоро.

За финал на концерта Роси и Джина изпяха с много настроение и артистичност новата им жизнерадостна и ритмична дуетна песен „Кога, ако не сега“ по музика и текст на Роси Кирилова.

С над 20-годишна певческа кариера, Роси и Джина изглеждаха перфектно и пяха завладяващо, като носталгично ни върнаха с песните си към незабравимите години на златните български есетрадни песни. Заслужено получиха бурни аплодисменти и  усмивки от публиката , като на финала си тръгнаха, възнаградени с цветя в….саксии – може би, за да запазят за по-дълго време спомена за сърдечната и благодарна публика на район „Илинден“.

Повече снимки можете да разгледате тук