Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Изложба „Пролет“ в 3. СУ „Марин Дринов“

Публикувана на: 02/03/2017 в 04:15:59 PM


По инициатива на г-н Олег Михайлов – директор на 3. СУ „Марин Дринов“, с подкрепата на ръководството на район „Илинден" и в партньорство с всички детски градини от района в последния ден от месец февруари беше открита поредната изложба на тема „Пролет“, разположена във фоаиетата на училището.

 

В изложбата, резултат от проведен конкурс за детска рисунка, взеха участие творби на деца от предучилищна възраст от ДГ № 51 „Щурче“, ДГ № 52 „Илинденче“, ДГ № 53 „Света Троица“, ДГ № 158 „Зора“ и ДГ № 179 „Синчец“, с които училището вече има традиция да си партнира.

На официалното откриване на изложбата, съпроводена с кратка музикално-артистична програма, малките художници, както обикновено, получиха възможност да изявят различни таланти и отдадени на полета на въображението и своята креативност бъдещите първокласници пяха, танцуваха и рецитираха стихчета със много чувство и артистичност.

За финал на културното събитие професионално жури от трима художници оцени художествения труд на децата и отличи победителите в конкурса от всяка детска градина. Бяха връчени и поощрителни награди на всички деца, като имаше и една голяма награда – таблет - присъдена на най-талантливия художник.

Повече снимки можете да разгледате тук