Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Г-жа Галя Минчева – зам.-кмет на район „Илинден“ поздрави децата в Национална кардиологична болница

Публикувана на: 02/03/2017 в 01:38:29 AM


По случай Баба Марта, г-жа Галя Минчева – зам.-кмет на район „Илинедн“ беше официален гост на децата от Националната кардиологична болница, където се проведе специално тържество организирано от болницата за малките пациенти.

Медицинските клоуни, по-известни като д-р Куку и д-р Пипи,  влязоха в ролите на Пижо и Пенда и пожелаха на децата да са здрави, румени и засмени по един незабравим за тях начин, създавайки топла празнична атмосфера и много радост в детските очи.

По стара традиция всички бяха закичени с мартенички, специално изработени за тях от доброволците от Асоциация „Детско сърце” – приятели на децата и техни поддръжници в борбата им за здраве.

В рамките на тържеството беше спретната и арт работилницата за изработване на мартенички от бели и червени балони, която грабна вниманието на малките пациенти със своя дух и неограничени творчески възможности.

Сред официалните гости на милото тържество бяха изпълнителният директор на Националната крадиологична болница проф. Марио Станкев, проф. Маргарита Цонзарова - председател на Асоциация „Детско сърце”, както лекари и медицински сестри от лечебното заведение.

Повече снимки можете да разгледате тук