Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Проект „Да изразим себе си" в ДГ №179 „Синчец"

Публикувана на: 23/02/2017 в 02:53:28 PM


Поредната инициатива, организирана за децата от ДГ №179 “Синчец“ по проект „Да изразим себе си“, превърна 22 февруари в невероятно усмихнат празник за всички 5 и 6 годишни възпитаници на детското заведение.

Проектът е финансиран по програма BG06 „Деца и младежи в риск“ и е насочен е към създаване на ефективен механизъм за социализация и образователна интеграция, подготовка и адаптация за училищна дейност и засилване на мотивацията за участие в образователния процес на деца на възраст от 3 до 6 години.

Цял ден детската градина грееше от детските усмивки, а усмивките помагат и винаги правят така, че нещата да се случват добре. Директорът г-жа Мая Петрова, под чието ръководство се осъществява проекта, успяваше едновременно да осигурява комфорт за родителите, да снима забавлението, а и да стопи случайна сълза, връзвайки летящ балон върху детска  ръчичка.

Призванието на хората, работещи с деца е да създават радост, да оставят светлина и любов в сърцата на малчуганите и така да правят лек пътят на усвояване на знания и умения. А наградата: усмихва се дете, усмихва се небето!

Повече снимки можете да разгледате тук.