Илинден
| Последно обновяване на

Новини


Кметът на район „Илинден“ проведе работна среща с директорите на общинските детски градини

Публикувана на: 24/01/2017 в 12:16:54 PM


На 23 януари т.г. кметът на район „Илинден“ г-н Иван Божилов проведе втора от началото на годината работна среща с директорите на общинските детски градини, разположени на територията на района, на която присъства и зам.-кмет г-ж Галя Минчева, както и представители на отдел „Образование, култура, спорт, социални дейности и връзки с обществеността“ – пряко ангажирани с дейностите по линия на образованието.

На срещата бяха разисквани въпроси, свързани с климатичните условия, отоплението на детските градини и своевременното почистване на сняг и висулки. Директорите на ДГ № 51 „Щурче“, ДГ № 52 „Илинденче“, ДГ № 153 „Света Троица“, ДГ № 158 „Зора“ и ДГ № 179 „Синчец“ г-жа Светла Петрова, г-жа Соня Богданова, г-жа Юлия Танева, г-жа Иванка Тончева и г-жа Мая Петрова поставиха за обсъждане и допълнителни теми, свързани с комунално-битовите условия за отглеждане на децата.

Сред въпросите, които бяха застъпени на срещата беше състоянието на материалните бази на детските заведенията и предстоящите планови ремонти в тях, като беше обсъден и план-приемът на следващата учебна година и графикът за работа на детските заведения през летния период.


Повече снимки можете да разгледате тук