Илинден
| Последно обновяване на

Монтаж на винил по проект „Достъпна информация”


На 12.10.2013 г. бе извършен монтаж на винил по проект „Достъпна информация” на централния вход на Западен парк на бул. „Сливница” съдържащ лого на кампанията „София и Югозападен регион – кандидат за Европейска столица на културата 2019г.”, информация за културните и архитектурни забележителности, географско положение и значими обекти от района.

На 15.10.2013 г. се извърши монтаж на два броя информационни табла с LED осветление и на 3 броя табла с брайлов текст по проект „Достъпна информация”, който се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община по Програма Европа за 2013 г. и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата – 2019 г.

Информационните таблата с LED осветление са монтирани на административната сграда на Столична община – район „Илинден” находяща се на адрес: гр. София, ул. „Билянини извори” № 10 вх. Б и в сградата на НЧ „Г.С.Раковски - 1925”, находящо се на адрес: гр. София, ул. „Варна” № 3.

Таблата с брайлов текст са монтирани на административната сграда на Столична община – район „Илинден” находяща се на адрес: гр. София, ул.„Билянини извори” № 10 вх. Б, в сградата на НЧ„Г.С.Раковски - 1925”, находящо се на адрес: гр. София, ул. „Варна” № 3 и в сградата на НЧ„Роден край - 1931”, находящо се на адрес: гр. София, ж.к. „Гевгелийски”,  ул. „Попчево” № 20.

Галерия със снимки, можете да разгледате ТУК