DRAGO DRUMS SCHOOL завладяха сърцата на публиката в парк „Св. Троица“ на 4. юни т.г.

Публикувана на: 06/06/2022 в 04:36:13 PM


Топлата съботна вечер на 4. юни т.г. завари парк „Света Троица“ изпълнен с малки и големи музиканти, изпълнители и любители на рока и на музиката въобще. Жители и гости на район „Илинден“ се стекоха около лятната сцена в парка, изгарящи от нетърпение да гледат и чуят наживо възпитаниците на Училище за звезди DRAGO DRUMS SCHOOL.

Рок концертът, посветен на Световния ден за защита на децата, жертви на агресия и насилие, даде възможност на младите изпълнители да заявят себе си и своята гражданска позиция на езика на музиката, който изучават с хъс и владеят доста добре – език, който разбират всички хора на земята.

След многото часове на обучение в класовете по барабани, класическа, електрическа и бас китара, поп и рок пеене, заедно с техните ментори Драгомир Ганчев и Иван Несторов от група АТЛАС и други изявени музикални педагози, възпитаниците на DRAGO DRUMS SCHOOL показаха своите изключителни индивидуални умения, както в областта на рока, така и на поп музиката, джаза и дори на класическата музика, с което демонстрираха изключително широк диапазон на музикални занимания и завиден талант.

Районна администрация „Илинден“ поздравява всички възпитаници, педагози и ментори от DRAGO DRUMS SCHOOL за изключителните музикални постижения и изказва благодарност за перфектно организирания рок концерт на Драгомир и Гергана Ганчеви – основатели на DRAGO DRUMS SCHOOL и стожери на Училището за звезди - тези, които превръщат детските мечти в реалност.

Снимките можете да разгледате ТУК!