Предизвикателство в пожарната на 1. юни

Публикувана на: 27/05/2022 в 01:14:46 PM


КЪМ ВСИЧКИ МАЛКИ ТЪРСАЧИ НА ГОЛЕМИ УСЕЩАНИЯ!

Къде да ви заведат на Първи юни?!

Вашето място не е в МОЛ-а! Не е в никое „джънк“ заведение с подарък детска играчки. За вас може и да са интересни всички онези събития, които ние възрастните организираме за вас с много желание и любов като: забавни и музикално-развлекателни програми с много музика, песни и танци, игри и анимации, срещи с приятели и приказни герои, и всякакви други сценични и музикални приключения… Но все нещо ви липсва, за да стане Първи юни наистина незабравим…

Ние обаче знаем, какво е това нещо и ви го поднасяме като подарък за Първи юни – едно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО В ПОЖАРНАТА! Екстремно изживяване за малки смелчаци с големи сърца, изпълнено с много адреналин и полезни уроци, срещи с истински смели пожарникари и боравене с истинско пожарно оборудване!

Освен това, вие ще имате възможност да се докоснете до истински доброволци, готови да се притекат на помощ, за да защитят другите при опасност от пожар и други рискови за живота на хората ситуации, ще чуете техните истории, ще се пренесете в други измерения, където човешката помощ е безценна.

Организатори на събитието, в партньорство с Районна администрация „Илинден“, са: Факултет „Пожарна безопасност и защита на населението“ при Академията на МВР и Дирекция „Оперативни дейности“ при Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ на МВР.

Присъединете се към нас, за да остане този Първи юни завинаги в спомените ви!